Kosár(0) 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Kosár

Hírek

Világítási és áramellátási megoldások kültéren
Világítási és áramellátási megoldások kültéren

 

A kültéri világítás az otthonok, kertek és teraszok dísze, miközben bővíti a terek funkcióját. A jól megválasztott fények nemcsak biztonságosabbá teszik a tereket, de kiemelik a kert legszebb elemeit, és kényelmesebbé teszik a szabadtéri tartózkodást. Ezenkívül a korszerű LED-es megoldások energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, így nemcsak a pénztárcánkat, de a környezetet is kímélik.

Az elektromos rendszer korszerűsítése
Az elektromos rendszer korszerűsítése

Legtöbben úgy gondolkodunk az otthonunk elektromos rendszeréről (a vezetékekről, kapcsolókról, elosztó tábláról, fényforrásokról), hogy addig nem nyúlunk hozzá, és nem is költünk rá feleslegesen, ameddig nem romlik el. Pedig a korszerűtlen elektromos rendszer számtalan veszélyt rejt (és extra kiadással is jár, mert gazdaságtalan). Mit érdemes tehát tenni?

Energiatakarékosság és fenntarthatóság: zöld megoldások a villanyszerelésben
Energiatakarékosság és fenntarthatóság: zöld megoldások a villanyszerelésben

A mai modern villanyszerelők munkája már nem csak arról szól, hogy az otthonainkban és vállalkozásokban biztosítsák az áram ellátást, arról is, hogy az áramelőállítás, -elosztás és -fogyasztás módszerei hatékonyak és fenntarthatóak legyenek. A világon egyre fontosabbá váltak a környezetbarát megoldások, a fenntarthatóság, és ebben a villanyszerelőknek is megvan a maguk szerepe. De mivel is tudunk segíteni az optimálisabb energiahasználat érdekében?

Nyári frissítő ajánlat !
Nyári frissítő ajánlat !

Nyári frissítő ajánlat......20db sedna szerelvényenként  vagy 12db resi9 kimegszakítónként vagy 1db resi9 áram-védő kapcsoló vásárlásakor 1db sört / 1db pepsit adunk ajándékba.
( részletek az üzletben a légkondi működik ! )

Iratkozz fel hírlevelünkre további ajánlatainkért!