Kosár(0) 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Kosár

Termosztátok

Szobatermosztát Q8 RF TX COMPUTHERM vezeték nélküli vevő nélkül

Cikkszám: Q8RFTX
Nincs raktáron:
Eladási ár az üzletben: 14.990 Ft/db
Webes ár: 13.446 Ft/db
Mennyiség

Termék részletek

Szobatermosztát Q8 RF TX COMPUTHERM vezeték nélküli vevő nélkül
A COMPUTHERM Q8RF (TX) típ. vezeték nélküli, programozható szobatermosztát használható a COMPUTHERM Q5RF és Q8RF multizónás termosztátokhoz az alapcsomagban található 2 db termosztát kiegészítéséhez, tehát a zónák számának bővítéséhez, illetve a COMPUTHERM Q1RX dugalj vezérléséhez.
A termosztát egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakásának vagy irodájának adott helyiségeit, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.
A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható. A kapcsolatot a COMPUTHERM Q5RF/Q8RF vevőegységgel és/vagy a COMPUTHERM Q1RX dugaljjal vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja, így a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére.
Olyan helyre ajánljuk, ahol szükség van a fűtési rendszer zónákra bontására, továbbá fontos a programozhatóság, a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, a hordozhatóság, valamint a kapcsolási pontosság.
Fontosabb funkciók:
A termosztát a hatótávolságon belül szabadon hordozható
A hét minden napjára külön-külön hőmérsékletprogram készíthető.
Naponta 1 rögzített és 6 szabadon választott kapcsolási időpont beállítására van lehetőség, melyek mindegyikéhez tetszőleges hőmérséklet választható.
4 különböző lehetőség van a program szerinti hőmérséklet időleges módosítására: a következő programkapcsolásig, 1-9 óra időtartamig, 1-99 nap időtartamig illetve a következő kézi beavatkozásig.
Kiválasztható kapcsolási érzékenység
Belső hőmérő kalibrálása
Hűtés és fűtés üzemmódok közötti egyszerű váltás
Szivattyúvédő funkció
Háttérvilágítás
Billentyűzár

Iratkozz fel hírlevelünkre további ajánlatainkért!