Kosár(0) 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Kosár

Védőfelszerelések ( koronavírus covid19 )

Osram AirZing Mini LEDAS101-BK autós légtisztító 12V UV-A fertőtlenítés

Cikkszám: 4062172173988
Raktáron: 3 db
Eladási ár az üzletben: 17.200 Ft/db
Webes ár: 16.990 Ft/db
17.000 Ft/db
Mennyiség

Termék részletek

https://www.osram.com/ecat/AirZing%20Mini-Car%20air%20purifier-Air%20purifier-Automotive/com/en/GPS01_3388054/

Az Airzing Mini autós levegő tisztító, rögzíthető az autó légbefújójának rácsára, így a közvetlen beáramló levegőt is hatékonyan megszűri. Az autó utasterébe beáramló, illetve keringő levegőt, az Airzing Mini hatékonyan fertőtleníti az UV-A technológiának köszönhetően.

UV-A technológia

A készülékben található titánoxid felületen átvezetett levegő az UV-A LED fényforrás fényével kombinálva foton-katalitikus reakciót eredményez ezzel megtisztítva a levegőt. A berendezés egy USB aljzathoz csatlakoztatva bekapcsol, így menet közben észrevétlenül tisztítja az utastér levegőjét. Az Osram Airzing Mini autós légtisztító könnyen elhelyezhető bármely autó szellőző rostélyán.

Higiénia és friss levegő
Az Osram Airzing Mini autós légtisztító, az autó szellőző rácsára szerelve minden utazáskor higiénikus és friss levegőt biztosít az autó utasterében így a COVID19 vírus által okozott járvány helyzetben biztonságosabbá teszi az utastér belső levegőjét. A kellemetlen szagok mellett az Osram Airzing Mini képes elpusztítani a baktériumokat és a vírusokat is. Az egyedülálló technológiával készült Osram Airzing Mini autós légtisztító a beáramló szennyezett levegőt UV-A fénnyel és egy fotokatalizátorral tiszta levegővé alakítja.

Az Osram Airzing Mini Titán-dioxid szűrője mosható, így nincs szükség a folyamatos cserére. Az Airzing Mini megöli az utastér belső légterében lévő vírusokat és baktériumokat, azaz nagyjából egy normál autó belső légterét 30 perc alatt képes megtisztítani.

Iratkozz fel hírlevelünkre további ajánlatainkért!