Kosár(0) 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Kosár

Facsavarok,csavarok,tiplik

fischer alapcsavar FBN II 8/20 (81) horganyzott

Cikkszám: FIS40669
Nincs raktáron:

Termék részletek

Költséghatékony rögzítés repedésmentes betonba
A fischer FBN II egy költséghatékony acél alapcsavar repedésmentes betonba történő rögzítésekhez. A hosszú menetnek köszönhetően az FBN II különösen rugalmasan alkalmazható. Az alapcsavar távtartószereléssel, átmenőszereléssel és előszereléssel is alkalmazható. A korrózióálló acél alapcsavar alkalmas homlokzati tartószerkezetek, konzolok vagy létrák rögzítéséhez kültéren

A fischer FBN II egy költséghatékony acél alapcsavar repedésmentes betonba történő rögzítésekhez. A hosszú menetnek és a két rögzítési mélységnek köszönhetően az FBN II különösen rugalmasan alkalmazható. Az alapcsavar távtartószereléssel, átmenőszereléssel és előszereléssel is alkalmazható. A tűzihorganyzott acél alapcsavar javasolt korlátok, kapaszkodók vagy konzolok rögzítéséhez.
Előnyök
Standard rögzítési mélységgel maximális terhelési kapacitásra képes. Ezáltal kevesebb rögzítési pontra és kisebb talplemezre van szükség.
Csökkentett rögzítési mélységével kisebb furatmélységet igényel. Ezáltal csökken a szerelésre fordítandó idő.
Nedves kültéri környezetben is alkalmazható dübel.
A hosszú menet lehetővé teszi a távtartószereléseket, ezzel is növelve az alkalmazás rugalmasságát.
A dübel biztos szereléséhez néhány kalapácsütés és minimális nyomatékú meghúzás szükséges, ezáltal egyszerűbb az alkalmazás.
A beütési zóna megakadályozza a menet károsodását, így biztosítva a rögzített tárgy utólagos leszerelhetőségét.

Iratkozz fel hírlevelünkre további ajánlatainkért!